Om abonnementet

Et abonnement på Kaspersky VPN er købet af retten til at bruge programmet i henhold til specifikke parametre (f.eks. abonnementets udløbsdato, antal enheder). Du kan bestille et abonnement på Kaspersky VPN fra en tjenesteudbyder (f.eks. Google Play eller App Store).

Du kan administrere dit abonnement via din personlige kontoside på tjenesteudbyderens websted (f.eks. via din Apple-konto eller Google-konto).

Inden du køber et abonnement, kan du afprøve Ubegrænset version af Kaspersky VPN helt gratis. Prøveabonnementet til Kaspersky VPN forbliver funktionelt i en kort prøveperiode. Når prøveperioden slutter, bliver du opkrævet for et abonnement. Hvis du ikke vil bruge Kaspersky VPN, skal du annullere abonnementet, inden prøveperioden slutter.

Et abonnement kan fornyes automatisk eller manuelt. Et automatisk fornyet abonnement bliver automatisk fornyet ved slutningen af hver abonnementsperiode, indtil du annullerer det. Et manuelt fornyet abonnement skal fornyes ved slutningen af hver abonnementsperiode. Når dit abonnement på Kaspersky VPN udløber, kan du blive tilbudt en henstandsperiode, hvor du fortsat kan bruge alle programmets funktioner uden begrænsninger. Hvis du ikke fornyer dit abonnement ved udgangen af henstandsperioden, vil programmet skifte til den gratis version. For at skifte tilbage til Ubegrænset-versionen skal du købe et nyt abonnement.

Bemærk: Tilgængeligheden af den gratis version afhænger af dit område.

Vigtigt: Bestilling af et abonnement til Kaspersky VPN annullerer ikke dine andre abonnementer, der omfatter Kaspersky VPN. For at undgå yderligere udgifter skal du sørge for, at du har annulleret eller deaktiveret automatisk fornyelse af abonnementer, du ikke skal bruge.

Annullér et abonnement på Kaspersky VPN, eller skift til manuel fornyelse:

1. Gå til din personlige kontoside på tjenesteudbyderens websted.
  2. Kontrollér om der er aktive abonnementer, som omfatter Kaspersky VPN.
  3. Annuller eller deaktiver automatisk fornyelse af abonnementer, som du ikke har brug for.